Leverantörer - Den starka stommen

Vi samarbetar med många, noga utvalda leverantörer. De flesta är ledande inom sin bransch för att du som kund skall känna trygg och nöjd.

BBGRUPPEN.jpg   Cenva logo.png   Derome.jpg

Byggbeslag är marknadens ledande aktör av beslag, inrednings- och säkerhetsprodukter.

 

Cenva (tidigare Canvac) har ett brett sortiment av energibesparande produkter som förbättrar inomhusmiljön.

 

Med en välutvecklad bygghandelsverksamhet servar vi på Derome Byggvaror byggproffs med ett komplett sortiment.

Swedoor_JW_logo_2014_RGB.png

 

 

Boplåt.JPG

 

JELD-WEN Europa är den ledande dörrleverantören på den europeiska marknaden. I hela Europa strävar vi efter att tillmötesgå våra kunders önskningar och behov. 
 

 

Utför byggnadsplåtslagerier, även bandtäckta tak och har även försäljning av byggplåt.

 

Mora Armatur är ett av Nordens ledande varumärken för sanitetsarmatur (vattenkranar för kök och bad). 


 

Gar-Bo.png

   gop.png   Hörmann.jpg

Gar-Bo erbjuder husköpare ett tioårigt konsumentskydd i försäkringsform.


 

 

En väletablerad plastleverantör specialiserad på plastprodukter samt halvfabrikat i skivform från marknadens ledande tillverkare. GOP levererar våra entrétak.

 

Hörmann är idag Europas största tillverkare av garageportar.


 

    Elfa.png

Vår omtanke om vattnet och miljön resulterade redan på 90-talet i dubbelspolningen som sparar åtskilliga liter vatten varje dag i varje hushåll.

 

Isover är en del av den franska koncernen Saint-Gobain som designar, tillverkar och distribuerar byggmaterial för framtidens hem.

 

Elfa erbjuder förvaringssystem som kan anpassas efter människors individuella behov genom hela livet.

  Marbodal.jpg   Monier.jpg

Länsförsäkringar är ett komplett finansiellt varuhus som kan ordna det mesta som har med din trygghet att göra.
 

 

Marbodal har skapat närproducerade kök för livets alla tillfällen ända sedan 1924.

 

 

Monier är en världsledande leverantör av material för tak. Vi har ett brett sortiment av taktegel, med såväl egelpannor som betongpannor och andra kompletterande produkter för taket.

  alcro_cmyk_logo-hires_5.jpg   lindabinfo.jpg

NIBE Energy Systems är Nordens största tillverkare av villavärmeprodukter och har en ledande position inom huvudområdena varmvattenberedare och värmepumpar. Nibe levererar även våra braskaminer.

 

Alcro har under flera år arbetat med de främsta inom design, inredning och arkitektur för att ta fram en noga utvald kulörkollektion. 
 

 

Lindab utvecklar, tillverkar, marknadsför och distribuerar produkter och systemlösningar för förenklat byggande och bättre inomhusklimat.

 

 Nordan.jpg 

 

                     

Som en av världens största tillverkare av vitvaror är det viktigt för oss att ta hänsyn till det ökande trycket på jordens vatten- och energiresurser.
 

 

Det individuella uttrycket i kombination med hög kvalitet, stor detaljrikedom och stabil konstruktion är viktiga delar för Nordan. Din dörr ska matcha huset, vara vacker att se på och ha en professionell design – både när det gäller säkerhet och energiegenskaper.

 

Sveriges ledande trapptillverkare med 85 års erfarenhet.

 

 

Svedbergs.jpg  

 

kahrslogo

Marknadsledande i Norden på badrumsmöbler och utvecklar hela tiden sortimentet för att täcka alla behov som konsumenten har i sitt badrum.
 

 

Vår kunskap om ventilation och frisk luft i bostaden hjälper dig att skapa en behaglig inomhusmiljö. Vi designar och utvecklar spiskupor och fläktkåpor som vi levererar till privata hem och byggindustrin.

 

Kährs är en av Europas främsta trägolvstillverkare. Med mer än 150 års erfarenhet av branschen är de också en av de äldsta aktörerna, med en lång tradition av att lansera nyskapande trägolvsteknik.


 

Tylohelo.png    

contura_logo_svart_160.gif

 

Världens ledande tillverkare av stimulerande miljöer för bastu, dusch och ångbad.

 

VELUX Svenska AB är marknadsledande leverantör av takfönster på den svenska marknaden.

 

Contura designar och tillverkar ett brett sortiment av braskaminer som är idealiska för att få värme i alla miljöer. 
 

VPP.png

  Svenska fönster.jpg   EHL prolist.jpg

Med marknadens bredaste sortiment kan VPP erbjuda stomsatser, kanalplasttak samt glaspartier av alla former. Allt ifrån oisolerade partier med enkelglas till fullt isolerade vinterträdgårdar och fasadpartier, tillverkas sedan 1989 i vår fabrik i Vetlanda.

 

Svenska Fönster är en av de ledande och mest hållbara fönstertillverkarna i Sverige och fortsätter att investera i produktion och digitala lösningar.

 

EHL Prolist levererar listverk med kvalitet, snabb respons och leveransprecision. Vi har god möjlighet att hjälpa till med specifika profiler, exaktmått och andra kulörer.