Totalentreprenad - enkelt och tryggt

Inflyttningsklart, nyckelfärdigt hus och totalentreprenad. Kärt barn har många namn, men vad betyder det? Hos oss betyder det att vi tar ansvar för ditt husbygge, från första leveransen till slutbesiktningen av ditt hus.

När du bygger med totalentreprenad blir det enkelt för dig. Vi skriver ett enda avtal med ett fast pris där både hus, entreprenader och försäkringar ingår. Vi har helhetskompetensen och finns med dig hela vägen till ditt nya nyckelfärdiga hus.


Resan till ditt drömhus börjar hos en av våra säljare. Tillsammans tar ni fram ett hus som passar just dig och din tomt. Säljaren hjälper dig också inför bygglovsansökan och att upprätta en produktionskostnadskalkyl där du får en totalkostnad för samtliga kostnader för byggnationen. 

 

Efter kontraktet är skrivet får du träffa en materialvalsrådgivare som guidar dig genom dina materialval, något som vi är unika med  att erbjuda! Du får också besöka vår utställning i Varberg där du får se de flesta produkter och material. 


Under själva byggtiden finns en projektledare vid din sida och är länken mellan dig och alla entreprenörer, som alltid är lokala, så du kan fokusera på det roliga med att bygga hus.


När huset är klart och du fått nycklarna finns vi fortfarande kvar och hjälper dig om något uppstår. Du är alltid välkommen att höra av dig om du har några frågor.
 

Totalentreprenad för oss

 

  • Trygghet – ett avtal till ett fast pris 
  • Vi designar ditt drömhus och tar hand om bygglovsansökan 
  • Materialvalsrådgivare som vägleder dig
  • Projektledare som samordnar byggnationen 
  • Färdigställandeförsäkring och 10-årig nybyggnadsförsäkring samt ettårig villaförsäkring
  • Betalningsplan med fyra delbetalningar 
  • Kvalitetssäkring, provtryckning och fuktmätning av ditt hus
  • Du får en fast inflyttningstid – som vi håller!   

Vad gäller?

Vid totalentreprenad gäller konsumenttjänstelagen och inte konsumentköplagen vilket innebär att det blir tryggare för dig då entreprenad ingår. Det är ett enda kontrakt som gäller och vi som hustillverkare har helhetsansvaret vid problem, konflikter, och entreprenörers konkurser. Du behöver inte samordna entreprenörer, fundera på arbetsmiljön eller att byggregler följs, det gör vi. 

Jämför oss gärna med andra husleverantörer!

Vi vill att du ska känna dig trygg genom hela husresan, från kontrakt till färdigt hus!
Johan Malmberg, Hussäljare

Husresans alla steg

Läs mer om husprocessen

Vad ingår i ditt Varberghus

Läs mer om standard och tillval