Hus med totalentreprenad

Trygghet i ett enda avtal

Inflyttningsklart, nyckelfärdigt och totalentreprenad - många namn men vad betyder det? Hos  oss på Varbergshus innebär totalentreprenad att du gör upp hela affären med oss, från första byggsatsleveransen till slutbesiktningen av ditt hus. Allt regleras i ett enda kontrakt till ett fast pris. I detta kontrakt ingår både byggsats och entreprenader samt försäkringar. En nybyggnads- och färdigställandeförsäkring samt en 1-årig villaförsäkring.

Varbergshus har totalansvaret och helhetskompetensen och vi är med dig hela vägen. Vi samarbetar enbart med lokala entreprenörer. Kontakten har du direkt med Varbergshus, det är alltid vi som är ansvariga mot dig som kund och det är till oss du vänder dig vid frågor.

PERSONLIGA KONTAKTER HELA VÄGEN

Resan till ditt drömhus börjar hos en säljare på Varbergshus, tillsammans tar ni fram ett hus som passar just dig och din tomt. Säljaren hjälper dig med att ta fram alla handlingar som krävs för en bygglovsansökan. När entreprenadkontraktet är undertecknat börjar en ny spännande period för dig när du träffar din personliga materialvalsrådgivare som hjälper dig med alla slutgiltiga materialval och beslut till ditt hus, något som Varbergshus är unika i branschen om att erbjuda! Under byggtiden tilldelas du en personlig projektledare som finns vid din sida genom hela bygget. Projektledaren samordnar alla leveranser och är länken mellan dig och våra entreprenörer som bygger ditt hus.

Vi bygger med totalentreprenad enligt ABS 18 – Allmänna bestämmelser för småhusentreprenaders avtal. Det går givetvis även bra att köpa huset i olika färdigställandegrader eller enbart som en byggsats från oss om ni så önskar.

TOTALENTREPRENAD FÖR OSS:

  • Trygghet - ett kontrakt till ett fast pris
  • Säljare – designar ditt drömhus och tar hand om din bygglovsansökan
  • Materialvalsrådgivare – vägleder dig genom alla materialval till ditt hus.
  • Projektledare – samordnar alla materielleveranser och kontakter med entreprenörerna.
  • Försäkring - färdigställandeförsäkring och 10-årig nybyggnadsförsäkring samt ettårig villaförsäkring.
  • Betalningsplan - betalningsplan med fyra delbetalningar
  • Kvalitetssäkring - provtryckning och fuktmätning av ditt hus, därmed får du en kvalitetssäkrad produkt.
  • Inflyttningsdatum - du får i ett tidigt skede en fast inflyttningstid – som vi håller!