En trygg husresa till fast pris

När du bygger med totalentreprenad blir det enkelt för dig. Vi skriver ett enda avtal med ett fast pris där både hus, entreprenader och försäkringar ingår. Vi finns med dig hela vägen och tar ansvar för ditt husbygge, från första leverans till slutbesiktning. 

Resan börjar hos en av våra lokala säljare. Tillsammans tar ni fram ett hus som passar just dig och din tomt. Säljaren hjälper dig också inför bygglovsansökan och att upprätta en produktionskostnadskalkyl där du får en total bild av samtliga kostnader för byggnationen.


Efter att kontraktet är påskrivet träffar du en av  våra materialvalsrådgivare, vilket är en unik tjänst vi erbjuder. De vägleder dig genom materialvalen.  Du får även besöka vår utställning i Varberg där du kan se flera produkter och material till ditt kök och badrum. Under byggtiden finns en projektledare vid din sida och fungerar som länken mellan dig och alla lokala entreprenörer – då kan du fokusera på allt det roliga kopplat till material och inredning.

 

När huset är färdigt och du har nycklarna i din hand finns vi fortfarande kvar och hjälper dig om något uppstår. Du är alltid välkommen att höra av dig om du har några frågor.

Totalentreprenad för oss

 

  • Trygghet – ett avtal till ett fast pris 
  • Vi designar ditt drömhus  tillsammans
  • Vi tar hand om bygglovsansökan 
  • Materialvalsrådgivare som vägleder dig i dina materialval
  • Projektledare som samordnar allt under byggnationen 
  • Färdigställandeförsäkring och 10-årig nybyggnadsförsäkring samt ettårig villaförsäkring
  • Betalningsplan med fyra delbetalningar 
  • Kvalitetssäkring, provtryckning och fuktmätning av ditt hus
  • Du får en fast inflyttningstid – som vi håller!   
Exteriör bild av ett laserat kundunikt Varbergshus

Vad gäller?

Vid totalentreprenad gäller konsumenttjänstlagen och inte konsumentköplagen vilket innebär att det blir tryggare för dig då entreprenad ingår. Det är ett enda kontrakt som gäller och vi som hustillverkare har helhetsansvaret vid problem, konflikter, och entreprenörers konkurser. Du behöver inte samordna entreprenörer, fundera på arbetsmiljön eller att byggregler följs, det gör vi. 

Jämför oss gärna med andra husleverantörer!

Vi vill att du ska känna dig trygg genom hela husresan, från kontrakt till färdigt hus!
Johan Malmberg, Hussäljare

Husresans alla steg

Läs mer om husprocessen

Detta ingår i ditt Varberghus

Läs mer om standard och tillval