Hus på totalentreprenad

Trygghet i ett enda avtal!

Inflyttningsklart, nyckelfärdigt och totalentreprenad - många namn men vad betyder det? Hos Varbergshus innebär det att du gör upp hela affären med oss, från första byggsatsleveransen till slutbesiktningen av ditt hus. Allt regleras i ett enda kontrakt till ett fast pris. I detta kontrakt ingår både byggsats och entreprenader. Varbergshus har helhetskompetensen och vi är med dig hela vägen. Vi samarbetar enbart med lokala entreprenörer. Kontakten har du direkt med Varbergshus, det är alltid vi som är ansvariga mot dig som kund och det är till oss du vänder dig vid frågor.

PERSONLIGA KONTAKTER HELA VÄGEN

När du bygger med Varbergshus tilldelas du en personlig projektledare som finns vid din sida genom hela byggtiden. Projektledaren samordnar alla leveranser och är länken mellan dig och våra entreprenörer som bygger ditt hus. Du får också hjälp av en materialvalsrådgivare som hjälper dig med alla slutgiltiga materialval och beslut till ditt hus, något som Varbergshus är unika i branschen om att erbjuda!

Vi bygger med totalentreprenad enligt ABS 18 – Allmänna bestämmelser för småhusentreprenaders avtal. Det går givetvis även bra att köpa huset i olika färdigställandegrader eller enbart som en byggsats från oss om ni så önskar.