Totalentreprenad - enkelt och tryggt

När vår omvärld gungar är det lätt att börja oroa sig över sina utgifter och sin privatekonomi. Men lugn, vi har fasta priser och vi ansvarar för varje husbyggnation. I ett Varbergshus bor du både tryggt och med låga driftskostnader - och vi vill att resan dit ska vara så smidig som möjligt.

Att bygga med totalentreprenad betyder att vi skriver ett avtal med ett fast pris där både hus, entreprenader och försäkringar ingår. Vi finns med dig hela vägen och tar ansvar för ditt husbygge, från första leverans till slutbesiktning. Du behöver inte oroa dig över ökade materialpriser eller att din budget ska spricka.

 

Resan börjar hos en av våra säljare. Tillsammans tar ni fram ett hus som passar just dig och din tomt. Säljaren hjälper dig också inför bygglovsansökan och att upprätta en produktionskostnadskalkyl där du får en total bild av samtliga kostnader för byggnationen.


Efter påskrivet kontrakt träffar du en materialvalsrådgivare som guidar dig genom dina materialval, något som vi är unika med. Du får också besöka vår utställning i Varberg där du kan se de flesta produkter och material. Under byggtiden finns en projektledare vid din sida och fungerar som länken mellan dig och alla lokala entreprenörer – då kan du fokusera på allt det roliga kopplat till material och inredning.

 

När huset är färdigt och du har nycklarna i din hand finns vi fortfarande kvar och hjälper dig om något uppstår. Du är alltid välkommen att höra av dig om du har några frågor.

Totalentreprenad för oss

 

  • Trygghet – ett avtal till ett fast pris 
  • Vi designar ditt drömhus och tar hand om bygglovsansökan 
  • Materialvalsrådgivare som vägleder dig
  • Projektledare som samordnar byggnationen 
  • Färdigställandeförsäkring och 10-årig nybyggnadsförsäkring samt ettårig villaförsäkring
  • Betalningsplan med fyra delbetalningar 
  • Kvalitetssäkring, provtryckning och fuktmätning av ditt hus
  • Du får en fast inflyttningstid – som vi håller!   
Exteriör bild av ett laserat kundunikt Varbergshus
Mamma och barn som leker i soffan

Vad gäller?

Vid totalentreprenad gäller konsumenttjänstelagen och inte konsumentköplagen vilket innebär att det blir tryggare för dig då entreprenad ingår. Det är ett enda kontrakt som gäller och vi som hustillverkare har helhetsansvaret vid problem, konflikter, och entreprenörers konkurser. Du behöver inte samordna entreprenörer, fundera på arbetsmiljön eller att byggregler följs, det gör vi. 

Jämför oss gärna med andra husleverantörer!

Vi vill att du ska känna dig trygg genom hela husresan, från kontrakt till färdigt hus!
Johan Malmberg, Hussäljare

Husresans alla steg

Läs mer om husprocessen

Vad ingår i ditt Varberghus

Läs mer om standard och tillval