Drömmen om ett eget hus

Det är få saker som engagerar oss så mycket som vårt eget boende och hem. Det är där man lever och umgås med sin familj, vänner, nära och kära.

Vilken stil gillar vi? Hur många sovrum behöver vi? Hur fungerar vårt hus både i vardagen och till fest? Var kommer kvällssolen in? Frågorna är många. Det finns lika många önskemål om hur man vill ha sitt hus som det finns människor i vårt land, och de är ju det som är den stora tjusningen. Varför då begränsa sig?

Möjligheten att påverka sin bostad & boende är något vi på Varbergshus alltid har tagit fäste på. Ända sedan 1997, då jag startade upp Varbergshus lösvirke, har flexibiliteten varit den viktigaste ingrediensen i vårt koncept. Att hitta rätt både planlösningsmässigt, exteriört och ekonomiskt är något vi verkligen brinner för. Allt från att finna stilen för varje enskild familj, utifrån deras förutsättningar, till små praktiska detaljer som var man skall ställa barnvagnen, det är vi på Varbergshus. Att fler och fler upptäcker fördelarna med att bygga hus med Varbergshus ser vi inte minst på att vi är marknadsledande i Halland på småhus!

Ett husbygge är en stor affär och då är det viktigt att känna sig trygg. Vi tror det är viktigt att vara nära våra kunder både arbetsmässigt och rent geografiskt, därför jobbar vi enbart i vår närregion, från norra Skåne till Göteborg. Att vi jobbar med totalentreprenad ser vi som givet, eftersom ett fast pris och ett avtal är väldigt viktigt för våra kunder.

Lars Persson
Divisionschef, Varbergshus