Faurås

Till salu
Fakta
Län Halland
Kommun Falkenberg
Tomtarea 1378 kvm
Fast. bet. Tomten är ej avstyckad
Pris 995 000 kr

Ledig tomt i Faurås, Falkenberg

I hemtrevliga Faurås öster om Falkenberg har vi en tomt till salu

I Faurås bor ni lantligt med åkrar, bondgårdar och prästgård som närmsta grannar samtidigt som ni har nära in till centrum. Det är absolut cykelavstånd för den som föredrar det! För er som pendlar når ni både tågstation och E6an på några minuter med bil. Utsikten från tomten är magisk. Tänk dig följa solens vandring ned över vidderna. Åt söder är det utsikt över Ätradalen och åt väster skymtas majestätiska Vinbergs kyrka. Tomten inbjuder till att skapa ett riktigt trädgårdsparadis. På sommaren går ni på några minuter när till Ätran där svalkande bad erbjuds. Fredagsbuketten eller växterna till er trädgård finner ni någon minut bort på Trädgårdsmästeriet i Faurås. Närmsta skola är idag Vinbergs skolan.

Tomten är i dagsläget inte avstyckad utan processen för avstyckning sätts igång när vi har en köpare. Säljarna står för avstyckningskostnaderna.

Bilder

Frågor & Svar

Vilken husmodell kan jag bygga? Kan jag göra ändringar i planlösningen? Du får välja vilken planlösning som helst och enligt kommunens riktlinjer.
1–,1,5 eller 2-planshus, vad får jag bygga? Tas upp med kommunen då tomten ligger utanför detaljplanelagt område. Det ska passa in i befintlig bebyggelse.
Får jag välja kulör på fasad/tak? Ja
Får jag bygga garage/carport/förråd? Ja
När ska jag betala mitt hus? Första delbetalningen är efter gjuten bottenplatta, nästa när huset är stomrest, därefter när inredning är på plats och sista betalning är efter godkänd slutbesiktning.
Vilka materialval ingår? Se info om detta på Varbergshus hemsida i vår Materialvalsbroschyr.
När är det inflyttning? Drygt 1 år efter kontraktsskrivning
Vad får jag göra själv? Måste jag köpa totalentreprenad? Det går fint att köpa byggsats, stomrest utvändigt klart hus eller helt nyckelfärdigt hus.

Kontakta oss

Så roligt att du vill komma i kontakt! Ring, maila eller fyll i kontaktformuläret så återkommer vi så snart vi kan.
Maria Jackson
Säljare & husdesigner

Namn*

Telefonnummer*

E-postadress*

Meddelande

Den här webbsidan skyddas av Recaptcha och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.