Åsa

Till salu
Fakta
Län Halland
Kommun Kungsbacka
Adress Kuggavägen 6
Tomtarea 1000 kvm
Fast. bet. Åsa 2:177

Tomt till salu i Åsa

Här bor du med soligt läge ett stenkast från västerhavet med fantastisk natur och härliga badställen runt knuten.

Ett stenkast från Kuggavikens bad- och båtplats ligger denna mysiga villatomt om ca 1 000 kvm. Missa inte denna möjligheten att förverkliga er dröm om att bygga ett lösvirkeshus med oss vid havet. Med en kort promenad når ni Kuggavikens bad- och båtplats, Åsa har de senaste åren växt framgångsrikt och befolkningen har beräknats fortsatt öka genom planerade utbyggnaden av samhället. Åsa centrum inom gång-/cykelavstånd erbjuder bra samhällsservice som Ica, klädbutiker, restauranger, bageri med servering, vårdcentral, blomsteraffär samt en välsorterad Järnaffär - den kända Lindar´n från Kungsbacka. Dessutom kan man pendla enkelt och lätt med Öresundståget både norrut till Göteborg på ca 30 minuter och söderut till Halmstad. Här finner vi även mycket närproducerat allt från ägg (Dote Ägg) och grönsaker till nötkött.

Populära Kuggavik ligger inom kort promenad med fantastisk sandstrand men även nära till populära "Åsa Havsbad" även kallad Vita Sand. Åsa har även många andra populära badvikar med härliga sandstränder och klipphällar att erbjuda. Mellan vikarna finns fantastiska promenadstråk och nu även påbörjad strandpromenad som ska följa hela Åsas kustband ända ner till Frillesås. En liten båttur ut till öarna utanför - ex Vendelsö, Ramnö, Malö eller Nidingen - där man kan beskåda hela sälkolonier. Hela Onsalafjorden har ett mycket rikt djurliv, fantastiska öar med både härliga klippor som fina sandstränder och underbara naturreservatsområden vid Näsbokrok och runt fantastiska Tjolöholms slott. Kuststräckan vid Näsbokrok som hamnar väster om, med ett underbart rekreations och friluftsliv.

Mycket bra förskolor och grundskolor, Åsa skolan och Åsa gårdsskola, båda inom cykelavstånd. Åsa är känd för bra föreningsverksamheter som pingis, innebandy och givetvis fotboll som utövas från barn och ungdomar ända till seniorer. De som spelar golf finns Sjögärde Golfklubb inom 10 km en underbar 18 -hålsbana i fantastisk natur och strategiskt placerad mellan Kungsbacka och Varberg. En annan fritidsaktivitet som växt det senaste åren är kitesurfing och här i Åsa är det viken i Vassbäck som hägrar för detta ändamål och som ligger inom kort promenadavstånd. Vissa dagar blir det som ett skådespel att beskåda denna sport då det är väldigt många som är ute i viken samtidigt.  Ett annat trevligt ställe som ligger inom 300 m är Freadals trädgårdscafé. Perfekt ställe att stanna till när man är på väg hem från stranden eller efter en promenad längs kuststräckan. Mycket omtyckt och populärt till större festligheter.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för att boka in er på visning >>

Bilder

Frågor & Svar

Vilken husmodell kan jag bygga? Kan jag göra ändringar i planlösningen? Ja, absolut, vi är flexibla i att ändra i våra hus.
1–,1,5 eller 2-planshus, vad får jag bygga? Vi följer detaljplanen och 1- och 1,5-planshus går bra att bygga.
Får jag välja kulör på fasad/tak? Vi följer kommunen riktlinjer och här är de väldigt flexibla med olika färger.
Tillbyggnad – maximalt? Får jag bygga garage/carport/förråd? Du får max bygga 50 m2 komplementbyggnad.
Får jag ha solceller på mitt hus? Ja
Får jag ha laddstolpe? Ja
Vad finns det för närliggande service (mataffär mm)? Strax norr ligger Åsa centrum med bland annat mataffär.
När ska jag betala mitt hus? Vi har en betalningsplan där det finns fyra stycken betalningstillfällen för huset, hör gärna av dig till hussäljaren Rustan Stockman så berättar han mer.
När är det inflyttning? Drygt 1 år efter kontraktsskrivning.
Vad får jag göra själv? Måste jag köpa totalentreprenad? Vi bygger i första hand totalentreprenad, men kan lämna vissa invändiga delar som du kan göra som eget arbete. Hör gärna av dig till Rustan så berättar han mer.

Husförslag

 • Totalpris: 6 479 000 kr
 • Totalpris: 6 604 000 kr
  1,5-plan

  Viken

  Traditionell
  129,3 kvm | 6 rum och kök
 • Totalpris: 6 634 000 kr
  1-plan

  Ölmanäs

  Modern
  122,4 kvm | 4 rum och kök

Kontakta oss

Så roligt att du vill komma i kontakt! Ring, maila eller fyll i kontaktformuläret så återkommer vi så snart vi kan.
Rustan Stockman
Säljare & husdesigner

Namn*

Telefonnummer*

E-postadress*

Meddelande

Den här webbsidan skyddas av Recaptcha och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.