Skårtorp

Till salu
Fakta
Län Västra Götaland
Kommun Härryda
Adress Övergårdsvägen 21
Tomtarea 1105 kvm
Fast. bet. Skårtorp 2:121
Pris 1 800 000 kr

Ledig tomt i Skårtorp

Bygg ett eget hus i natursköna Skårtorp

Välkommen till natursköna Skårtorp i Härryda. Ett mysigt område mitt i naturen med närhet till badplatser, golfbana och gym. Här får du en skön "på landet känsla" men har även tryggheten till grannar.  Ett stenkast från tomterna ligger Skårtorps förskola och lite längre bort ligger även Härryda skola. 

Det finns mycket bra kommunikationer med buss till Landvetter, Landvetter flygplats, Borås och Göteborg. Med bil tar det knappt 20 minuter till Göteborg, ca 15 min till Partille eller Mölnlycke samt ca 30 min till Borås. Ca 5 km bort ligger Landvetter centrum där det finns allt man kan önska, matbutiker, butiker, restauranger, apotek med mera. 

Tomtkarta

Bilder

Frågor & Svar

1–,1,5- eller 2-planshus, vad får jag bygga? Det finns ingen detaljplan att följa, så här är du flexibel att bygga olika hustyper, men du bör alltid ha en kontakt med kommunen om det gäller något speciellt för området.
Vi följer kommunen riktlinjer och här är man väldigt flexibel med olika färger. Vi följer kommunen riktlinjer och här är man väldigt flexibel med olika färger.
Tillbyggnad – maximalt? Får jag bygga garage/carport/förråd? Ja, du får max bygga 50 m2 komplementbyggnad.
Får jag ha solceller på mitt hus? Ja
Får jag ha laddstolpe? Ja
Vad finns det för närliggande service (mataffär mm)? Inom 1 km ligger Härryda och ca 2-3 km ligger Landvetter med mer utvecklad service.
När ska jag betala mitt hus? Vi har en betalningsplan där det finns fyra stycken betalningstillfällen för huset, hör gärna av dig till ansvarig säljare för mer information.
När är det inflyttning? Drygt 1 år efter kontraktsskrivning.
Vad får jag göra själv? Måste jag köpa totalentreprenad? Vi bygger i första hand totalentreprenad, men kan lämna vissa invändiga delar som du kan göra som eget arbete. Hör gärna av dig till ansvarig säljare för mer information.

Husförslag

  • Totalpris: 5 521 500 kr
    1-plan

    Ängaviken

    Modern
    102,4 kvm | 4 rum och kök

Kontakta oss

Så roligt att du vill komma i kontakt! Ring, maila eller fyll i kontaktformuläret så återkommer vi så snart vi kan.
Anton Wallgren
Säljare & husdesigner

Namn*

Telefonnummer*

E-postadress*

Meddelande

Den här webbsidan skyddas av Recaptcha och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.