Trönninge

Till salu
Fakta
Län Halland
Kommun Varberg
Adress Ej fastställd
VA Kommunalt
Fast. bet. Ej fastställd
Pris 2 000 000 kr

Ledig tomt i Trönninge

Nu kan du bygga ditt drömhus på denna mysiga tomt i Trönninge.

Här bor du på ett centralt läge i Trönninge, samtidigt som du kan njuta av en avskild "på landet känsla". Området är högt beläget och erbjuder fantastiska utsikter åt flera håll, samt solsken under hela dagen.

Med hjälp av vackra cykelvägar tar du dig enkelt in till de centrala delarna av Varberg och ut till havet. I Trönninge finns flera förskolor samt en nybyggd F-9 skola med en fin idrottsanläggning. Det är också enkelt att pendla till städer som Göteborg, Kungsbacka och Halmstad.

Det mysiga området ger dig de bästa förutsättningarna för att trivas, med naturen, den lantliga miljön och närheten till både stad och hav. Den lediga tomten ligger intill naturen och är placerad i ett lugnt och barnvänligt område.

Tomten är för närvarande under avstyckning, så den exakta storleken kommer att fastställas senare. Men den beräknas vara ungefär 1 500 kvm.

Tomten säljs via Svensk fastighetsförmedling i Varberg. Låter detta som en tomt för dig så tveka inte på att höra av dig till mäklaren Christian. 

Christian Werdin
070-444 95 44
christian.werdin@svenskfast.se

Tomtkarta

Bilder

Frågor & Svar

Vilken husmodell kan jag bygga? Kan jag göra ändringar i planlösningen? Tomten ligger utanför detaljplan så här finns inga specifika krav. Man kan utgå ifrån ett av våra idéhus, göra justeringar till detta eller med hjälp av oss rita upp ett helt eget hus.
1–,1,5 eller 2-planshus, vad får jag bygga? Se kommunen broschyr (ligger under rutan "fakta" längre upp).
Får jag välja kulör på fasad/tak? Se kommunen broschyr (ligger under rutan "fakta" längre upp).
Tillbyggnad – maximalt? Får jag bygga garage/carport/förråd? Se kommunen broschyr (ligger under rutan "fakta" längre upp).
Får jag ha solceller på mitt hus? Ja
Får jag ha laddstolpe? Ja
Vad finns det för närliggande service (mataffär mm)? Ca 3 km till servicebutik, 1 km till pizzeria, till en gårdsbutik och skola ca 2 km.
När ska jag betala mitt hus? Första delbetalningen är efter gjuten bottenplatta, nästa när huset är stomrest, därefter när inredning är på plats och sista betalning är efter godkänd slutbesiktning.
Vilka materialval ingår? Se vår hemsida - Vad ingår - Materialvalsbrochyren
Vilka leverantörer har ni? Se vår hemsida - Att bygga hus - Leverantörer
När är det inflyttning? Drygt 1 år efter kontraktsskrivning
Vad får jag göra själv? Måste jag köpa totalentreprenad? För denna tomten kan du välja att köpa huset som stomrest utvändigt klart alt. nyckelfärdigt

Kontakta oss

Så roligt att du vill komma i kontakt! Ring, maila eller fyll i kontaktformuläret så återkommer vi så snart vi kan.
Annica Svahn
Säljare & husdesigner

Namn*

Telefonnummer*

E-postadress*

Meddelande

Den här webbsidan skyddas av Recaptcha och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.