Fakta
Område
Tuvelyckan
Kommun
Båstad
Adress
Rälsvägen 3
Areal
312
Pris
3 615 000:-
VA
Kommunalt
Fast. bet.
Hemmeslöv 5:43
Fakta
Område
Tuvelyckan
Kommun
Båstad
Adress
Rälsvägen 3
Areal
312
Pris
3 615 000:-
VA
Kommunalt
Fast. bet.
Hemmeslöv 5:43

Rälsvägen 3, Båstad

Här bygger vi just nu ett hus i modern stil - klart att flytta in i november i år! Vill du besöka byggplatsen? Boka en privat visning genom att kontakta ansvarig säljare Annika Kroon.

Välkommen till Tuvelyckan – ett område i en fantastiska miljö ett stenkast från havet. Huset har en varm, ljus och modern planlösning med inredningsval av hög standard. Kök från Marbodal, vitpigmenterad ekparkett, helkaklat badrum och golvvärme, fönster ner till golv och ett kök som bjuder in till skapande matlagning med socialt sällskap.  Villan har ett loft som kan inredas som framtida ovanvåning där fönster på gaveln är förberedda.

Familjär utomhusmiljö med en möjlighet till eget skapande av gräsmatta och altan där lugnet och umgänge kan ta plats. Kort avstånd till fritidsaktiviteter, service, skola och kommunikation. Promenadavstånd till bad vid havet, café, bageri och salong. I närområdet finns även skola och omsorg, god kommunikation både norrut och söderut, golfbana och naturreservat samt Båstad centrum. Bostaden är förberedd för TV och internet via fiber.

Entré: Klinker på golvet 20x20 med golvvärme. Målade väggar och vit målat tak.
Vardagsrum: Parkett i ek, målade väggar och vit målat tak. Fönster ner till golv.
Kök/ Matplats: Parkett i ek, målade väggar och vit målat tak. Ljusbeigea skåpsluckor med spottar under väggskåp och en ljus bänkskiva från Marbodal, stänkskydd av kakel 15x15, Vitvaror från Siemens; helintegrerad diskmaskin, häll, varmluftsugn, mikrovågsugn, kyl och frys. Köksfläkt från Thermex. Fönster ner till golv med en fönsterdörr till uteplats.
Sovrum: Parkett i ek, målade väggar och vit målat tak. Plats för garderob.
Wc/Dusch: Klinker och kakel på golv 20x20 respektive väggar 20x33. Duschväggar, kommod med spegel och handdukstork från Svedbergs, wc-stol från Ifö. Takduschset och blandare vid tvättställ.
Klädvård: Klinker på golv 20x20, Vitvaror från Siemens; torktumlare och tvättmaskin. Bänkskåp och bänkskiva med underlimmad ho från Marbodal. Blandare vid tvättbänk.
Förråd/Klädkammare: Parkett i ek, målade väggar och vit målat tak.
Fasad och Fönster: Fasaden är grålaserad med vita fönster på insidan och mörkare grå utsida med spröjs av samma kulör.
Ovanvåning: Förberedd ovanvåning med takstolar och fönster.

Val av klinker, kakel och tapeter går att välja vid tidigt köp.

Karta & vägbeskrivning
Karta & vägbeskrivning