Hästholmen Modern

Hustyp:
1-plan
Rum:
3 /4 rum & kök
Golvarea:
119,9 kvm
Byggarea:
191,6 kvm
"Från entrén skymtar du uteplatsen i vindskyddat läge"
Planlösning
Om huset
Husfakta
Hustyp:
1-plan
Rum:
3/4 rum & kök
Sovrum:
2/3
Golvarea:
119,9/125,5 kvm
Byggarea:
191,6 kvm
Entréplan:
119,9 kvm

Villa Hästholmen finns med en alternativ planlösning på 125,9 kvm. Huset har en väl tilltagen matplats som rymmer såväl en stor släkt som alla vännerna. Den förbinds med köket via en bardisk som fungerar både till morgonkaffet, de snabba mellanmålen och de snygga snittarna till champagnen. Det är inte svårt att tänka sig att den här delen blir husets hjärta. Från köket kommer du vidare in till vardagsrummet med snedtak och ljusinsläpp från tre håll. Huset har en privat sovavdelning med egen wc/dusch och klädkammare.

Väljer du det större huset får du desssutom ett extra rum. I motsatta vinkeln av huset finns ett extra rum som du kan anpassa efter behov samt en wc/dusch. Här finns ett vidbyggt garage med förråd och direkt ingång till groventrén. Golvytan är exklusive garage/förråd och uterum. Huset kan väljas med pulpettak eller sadeltak.

Energiförbrukning
Energiförbrukning vattenburen värme och frånluftsvärmepump i Varberg: Ca 34 kWh/kvm/år (Hästholmen 119 kvm)
Information: Beräknad specifik energianvändning för värme, varmvatten och ventilation vid normal användning och 21° C inomhustemperatur. Hushållsel inräknas inte.
3d-bilder
3D modell
3D modell av Hästholmen Modern Ta en virtuell tur runt huset för att få en bättre bild av hur det ser ut.