Grimsholmen Traditionell

Hustyp:
1-plan
Rum:
5 /6 rum & kök
Golvarea:
156 kvm
Byggarea:
177,6 kvm
"Från entrén skymtar du uteplatsen i vindskyddat läge"
Planlösning

Villa Grimsholmen T

Har du egna idéer på planlösningen? Våra säljare är även husdesigners och ritar dagligen kundanpassade planlösningar till våra kunder.

Villa Grimsholmen T 162 kvm

Alternativ planlösning och fönstersättning på 162 kvm.

Om huset
Husfakta
Hustyp:
1-plan
Rum:
5/6 rum & kök
Sovrum:
3/4
Golvarea:
156/162 kvm
Byggarea:
177,6 kvm

I Grimsholmen har vi börjat med att rita ett riktigt smart hus som är anpassat till alla de krav en modern familj kan tänkas ha på sitt boende. Sedan har vi gjort det i två storlekar med två helt olika exteriörer. Resultatet blir mångas drömhus, hoppas vi.

Redan från entrén skymtar du den underbara uteplatsen i vindskyddat läge utanför de stora fönstren i matplatsen. Den är väl tilltagen och rymmer såväl en stor släkt som alla vännerna. Matplatsen förbinds med köket via en bardisk som fungerar både till morgonkaffet, de snabba mellanmålen och de snygga snittarna till champagnen. Det är inte svårt att tro att den här delen blir husets hjärta. Härifrån kommer man vidare till ett mysigt vardagsrum med snedtak och ljusinsläpp från tre håll, sedan vidare till föräldrasovrummet med både en rejäl klädkammare och eget badrum. Väljer du det större huset får du desssutom plats med ett extra arbetsrum.

Går man istället åt andra hållet från matplatsen kommer man till en alldeles egen avdelning som gjord för tonårsbarnen. Här finns två sovrum, en klädkammare, eget allrum och badrum med både dusch och badkar. Här finns också klädvårdsrummet, så att de rena träningskläderna inte är för långt borta!

Energiförbrukning
Energiförbrukning vattenburen värme och frånluftsvärmepump i Varberg: Ca 32 kWh/kvm/år (Grimsholmen 156 kvm)
Information: Beräknad specifik energianvändning för värme, varmvatten och ventilation vid normal användning och 21° C inomhustemperatur. Hushållsel inräknas inte.
3d-bilder
Kundanpassade bilder
3D modell
3D modell av Grimsholmen Traditionell Ta en virtuell tur runt huset för att få en bättre bild av hur det ser ut.