Karin och Hans

Här bor Karin, Hans och dottern Sofia

ORT: Örebro
INFLYTT: 2018
HUSTYP: Villa Grimsholmen
ANTAL RUM: 5 rum & kök

BOAREA: 156,0 kvm

Ett Varbergshus som byggsats

Hans och Karin från Örebro ville vara delaktiga i alla steg och ha ett unikt hus - då blev Varbergshus det naturliga valet.

-    Vi hittade en planlösning som vi älskade. Varbergshus planlösning vad bäst redan i grundutförande samt att mycket bra utrustning var standard och annat var lätt att välja till.

 

Husmodellen som föll dem i smaken var Villa Grimsholmen modern 156 m2. Men några ändringar fick Varbergshus ordna till innan drömhuset var komplett.
-    Vi tog fullhöjd i köksdelens sadeltak samt tog bort innerväggen mellan köksdelen och vardagsrumsdelen. Vi vände på klädkammaren i allrumdelen så att det blev en walk-in closet i det ena sovrummet.

 

Hans och Karin var väldigt nöjda med planering och struktur.
-    Vi fick en tydlig mall för tidsplan via Varbergshus som följdes noga. Vi fick också en tydlig arbetsmiljöplan. Allt fungerade klockrent från dag 1 tills huset var klart.

 

Att bygga hus med Varbergshus summeras såhär:
-    Tack vare allt stöd vi fick och att vi hade en superbra byggare gjorde hela processen rolig, Det var faktiskt inget som var stressande eller jobbigt. Det var det roligaste vi gjort.

Att bygga hus med Varbergshus var det roligaste vi gjort.
Hans & Karin

Bilder

Stommar på ett hus som byggs

Bygg ett eget hus

Vill du också bygga ett hus i egen regi eller utanför vårt täckningsområde för totalentreprenad är ett hus som byggsats något för dig. Alla våra hus går att få som byggsats och byggs i lösvirke, bräda för bräda – spik för spik.