SKRÄDDARSYDDA TRÄHUS

Vi är det lokala husföretaget som med omtanke om kunden skapar och bygger unika hem i lösvirke.

Känslan av ett eget hus. Kanske kommer den känslan av att du har varit med och ritat huset själv, vetskapen om att ingen annan bor på riktigt samma sätt? Eller av möjligheterna som lösvirkeshus ger - att ditt hus blev precis som du ville ha det. Är det för att vi tillsammans lagt vår omtanke och själ i ditt hus.

 

Om detta kan vi bara spekulera. I slutändan är det ju som med hela vår filosofi - vad som blir ditt eget kan bara du bestämma. Vi finns här för att förverkliga dina husdrömmar.

 

Med Derome, Sveriges största familjeägda träindustri, i ryggen kan vi dessutom erbjuda dig en stabil och trygg partner under ditt livs viktigaste affär.

Två glada kvinnor gör high five

VÅRA CERTIFIERINGAR

  • Miljöcertifiering ISO 14001
  • Kvalitetscertifierat ISO 9001
  • Auktoriserade trähussäljare utbildade av TMF

EN DEL AV DEROME

Med verksamhet inom hela kedjan från skog till färdigt hus har vi kontroll på kvaliteten i alla led. Inom koncernen finns en djup kunskap om trä och konstruktion och vi är i framkant när det gäller den tekniska utvecklingen och att bygga hållbart med låg klimatpåverkan. Derome är en stor, men familjär koncern - något som rimmar väl med vår ambition om att vara det lokala husföretaget med omtanke och kunden i fokus. Tillsammans skapar och bygger vi unika och skräddarsydda hus i trä.

En hand som håller en grankvist i skogen

Derome

Se den unika kedjan hos Derome, från skog till färdigt hus.
Lars Persson - Divisionschef

Drömmen om ett eget hus

Det är få saker som engagerar oss så mycket som vårt eget boende och hem. Det är där man lever och umgås med sin familj, vänner, nära och kära. Det finns lika många önskemål om hur man vill ha sitt hus som det finns människor i vårt land, och de är ju det som är den stora tjusningen. Varför då begränsa sig?

Ända sedan 1997, då jag startade upp Varbergshus lösvirke, har flexibiliteten varit den viktigaste ingrediensen i vårt koncept. Att hitta rätt både planlösningsmässigt, exteriört och ekonomiskt är något vi verkligen brinner för. Att fler och fler upptäcker fördelarna med att bygga hus med Varbergshus ser vi inte minst på att vi är marknadsledande i Halland på småhus!

Ett husbygge är en stor affär och då är det viktigt att känna sig trygg. Vi tror det är viktigt att vara nära våra kunder både arbetsmässigt och rent geografiskt, därför jobbar vi enbart i vår närregion, från norra Skåne till Göteborg. Att vi jobbar med totalentreprenad ser vi som givet, eftersom ett fast pris och ett avtal är väldigt viktigt för våra kunder.

 

/Lars Persson, Divisionschef