Badrum

I badrummet vill du känna ett lugn och en trygghet. Det ska vara ett rum som du kan hämta ny energi ifrån. Ta en varm dusch, ett avkopplande bad eller en lekfull tid med barnen i badkaret.

Badrumsinredning väljer du under mötet med din materialvalsrådgivare. Något som kan vara bra att tänka på när det kommer till valen är hur trendig du vågar vara eftersom material till badrummet oftast är något dyrare. I vår materialvalsutställning har vi några uppsättningar du kan kika på för att få inspiration. Du väljer kakel och klinker hos vår utsedda leverantör som finns i ditt område. 

Badrum badkar med rostfritt stänkskydd och grå kommod

Svedbergs

Vi har Svedbergs som leverantör av badrumsinredning. De är marknadsledande i norden när det kommer till badrumsmöbler och de erbjuder funktionell inredning i många olika stilar och färger. Här kommer du garanterat hitta något som passar dig och din smak.

Då du själv kan påverka din planlösning efter egna önskemål, planera ett badrum som är stort nog för möjlighet till förvaring.
Jessica Mårtensson, Materialvalsrådgivare

Badrum från våra kunder

Materialval

Hos oss kan du välja standardinredning eller göra en mängd olika inredningsval till ditt nybyggda hus. Alla köpare får en egen materialvalsrådgivare som hjälper till med tillvalen.