Kök

Köket är oftast kärnan i huset där du spenderar många timmar med att laga mat, baka och umgås med vänner och familj.

Vi vill att du ska trivas i ditt kök och att det ska vara hållbart över tid. Därför samarbetar vi med välkända leverantörer som gör ditt kök komplett och ett rum att trivas i. 
 

När du ska välja kök får du en inbjudan till ett materialvalsmöte med din materialvalsrådgivare. Då får du bland annat kika runt i vår materialvalsutställning tillsammans med rådgivaren som sedan ritar upp ditt kök i 3D. Då får du en helhetsbild om hur ditt kök kommer se ut.

Marbodal är leverantör till Varbergshus

Marbodal kök

Vi har valt Marbodal som köksleverantör eftersom de har Sveriges bredaste sortiment av Svanenmärkta kök. Det passar vår filosofi om att bidra till en hållbar framtid.

 

Standardluckor i våra kök är Arkitekt plus Frost eller Öland Frost.

Vitvaror från Siemens

Siemens har vitvaror med snygg och modern design av hög kvalité. Vita vitvaror är standard men de finns även i black steel och rostfritt. Kyl och frys går även att välja integrerad, samt diskmaskin.

Interiör bild av ett kök i ett kundunikt Varbergshus
Älskar du att laga mat så planera gärna för stora arbetsytor. Med en köksö blir det även en social plats att umgås på eller att duka upp en buffé på.
Linda Elmén, Materialvalsrådgivare

Kök från våra kunder

Materialval

Hos oss kan du välja standardinredning eller göra en mängd olika inredningsval till ditt nybyggda hus. Alla köpare får en egen materialvalsrådgivare som hjälper till med tillvalen.