Vill du sälja din tomt eller markområde?

Vi har många kunder som söker en tomt att bygga sitt Varbergshus på, kanske din tomt är precis den som de söker? Det finns många fördelar i att låta Varbergshus bygga på tomten och vi kan antingen köpa din mark eller skapa ett samarbetsavtal.

Har du en tomt med byggrätt eller en tomt som redan är avstyckad? Kanske har du ett större markområde som är redo att bli tomter? Oavsett vad du har för typ av mark hjälper vi dig från förhandsbesked till försäljning, utan arvode.  

 

Som en del av Deromekoncernen har vi erfarenhet av att driva planprocesser och exploatera mark. Med vår bredd kan vi dessutom erbjuda en blandad bebyggelse. Låt oss se om din mark är rätt för oss. 

 

Fyll i formuläret nedan så blir du kontaktad av en av våra säljare. 

VARFÖR VÄLJA VARBERGSHUS?

  • För många är tryggheten med Derome och den breda kunskap avseende mark, lantmäteri och exploatering som vi har viktig. Vi för även dialogen med myndigheter och hjälper till att upprätta tomtavtalen. 

  • Vi vet av erfarenhet att fler vågar köpa en tomt med ett färdigt koncept presenterat där man tydligt kan se vad det kostar att bygga på tomten.

  • Med oss blir en köpare inte begränsad till ett visst antal husmodeller utan vi kan skräddarsy ett hus enligt köparens önskemål.  

  • Våra säljare har lokalkännedom och anknytning till de områden vi arbetar med. Vi har dessutom många intressenter som väntar på sin drömtomt.  

Interiör bild av en hall i ett kundanpassat Villa Stenskär från Varbergshus
Par som står vid ett fält och pratar

SAMARBETSAVTAL

När Varbergshus hjälper dig sälja din tomt bestämmer vi tillsammans ett marknadsmässigt pris. Sedan marknadsför och säljer vi tomten åt dig så du slipper lägga tid och pengar på det. Vi visar alltid tomten tillsammans med ett hus för att kunden snabbare ska få en uppfattning om slutsumman och komma till snabbare beslut. Tomten marknadsförs kostnadsfritt genom vår hemsida, annonsering, skyltning och visningar.

Vill du sälja din tomt/mark?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi så snart vi kan.

Förnamn*

Efternamn*

Telefonnummer*

E-postadress*

Tomt/mark*

Fastighetsbeteckning*

Meddelande

Adress, postnummer och ort

Den här webbsidan skyddas av Recaptcha och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

ta en titt i Markägarbroschyren

I vår broschyr för markägare kan du läsa mer om hur det går till när du säljer mark till oss. I formuläret ovan kan du också välja att få den hemskickad. 

Man pekar mot tomt med en kvinnlig kollega