Bygg ditt hus med oss

Vi bygger lösvirkeshus i trä, bräda för bräda, spik för spik efter dina önskemål och drömmar. Vi tar hand om allt, från första skissen till ditt färdiga hus – dessutom till ett fast pris.

Våra hus byggs med totalentreprenad längs med västkusten, från Höganäs i söder till Göteborg i norr. Att bygga med totalentreprenad ger dig som kund trygghet att ditt hus byggs efter tidplan och att allting löper på som det ska. 

 

Vi ingår i den starka koncernen Derome, Sveriges största familjeägda träindustri. Vår kedja, från skog till färdigt hus, är unik med mängder av fördelar. Den ger trygghet till kunder, medarbetare och samarbetspartners.  

Bygg ditt skräddarsydda hus tillsammans med oss! 

Enkelt och tryggt

Inflyttningsklart, nyckelfärdigt hus och totalentreprenad. Kärt barn har många namn, men vad betyder det? Hos oss betyder det att vi tar ansvar för ditt husbygge, från första leveransen till slutbesiktningen av ditt hus.

Från avtal till färdigt hus

För oss är den personliga kontakten viktig. Vi vill att ditt husbygge ska vara tryggt, enkelt och roligt och är med dig under hela din husresa. 

Ett skräddarsytt hem

Att bygga ett lösvirkeshus har många fördelar. En av dom är att du själv får vara med och bestämma utformningen på huset. Välj ett av våra idéhus eller anpassa det efter dina behov. 

Ett husbygge är en stor affär, med oss på Varbergshus kan du känna dig trygg hela vägen.
Lars Persson, Divisionschef

Materialval

Hos oss kan du välja standardinredning eller göra en mängd olika inredningsval till ditt nybyggda hus. Alla köpare får en egen materialvalsrådgivare som hjälper till med tillvalen.