Övrig interiör

Det är många val som ska göras i ett nybyggt hus. Som tur är så är du inte ensam i detta utan vi är med och guidar dig genom alla val och tillsammans skapar vi ditt drömhem.

Kök och badrum är stora delar i materialvalsprocessen men det finns betydligt fler val än så. Allt ifrån vilket golv du ska ha och hur fönsterkarmarna ska se ut till färg på lister, dörrar och väggar. Vi vill att ditt hem ska bli personligt där du sätter din egna prägel. Därför finns det oändligt med möjligheter för ditt hem att bli precis så som du vill. 

Foto av delningslist mellan trägolv och klinkers

Svanenmärkta golv från Kährs

Vår leverantör av golv är Kährs. De är den äldsta och mest innovativa tillverkaren av trägolv. Kährs är kända för sin kvalitet, design och innovation, så du kan vara säker på att det är ett golv du kan ha länge. Trägolven är Svanen-märkta vilket gör att det är ett smart val för miljön. 
 

I vår materialvalsutställning hittar du massvis med golv att välja mellan. Där ser du även vilket som är standard och vad de andra kostar som tillval. 

Braskamin

Inget slår en kall morgon där det första du gör är att tända braskaminen. Vår leverantör av braskaminer är Contura. Här kan du välja bland mängder av olika modeller som sätter en hög mysfaktor i ditt hem.

Interiör bild av ett barnsovrum i ett kundanpassat Varbergshus

Väggar

I vår standard ingår vitmålade väggar. Önskar du annan färg eller tapet görs dessa val hos utvald färghandel, dom är experter och kan hjälpa dig hitta den färg du är ute efter. Är du osäker på hur du vill färgsätta hemmet är det relativt enkelt att göra det i efterhand men ibland är det också skönt att ha gjort det med en gång. 

Leta inspiration från stilar och trender du tycker om. Välj sedan ut det du känner dig hemma med och låt de färger och detaljer skapa en röd tråd i hemmet.
Jane Mena Winkler, Materialvalsrådgivare

Bilder från våra kunder

Materialval

Hos oss kan du välja standardinredning eller göra en mängd olika inredningsval till ditt nybyggda hus. Alla köpare får en egen materialvalsrådgivare som hjälper till med tillvalen.