DESIGNA DITT EGET HUS

Drömmer du om ett hus med din personliga stil och prägel? Då har du kommit rätt. Vi bygger lösvirkeshus efter dina önskemål och drömmar. Vi är flexibla och inget Varbergshus är det andra likt.

Att bygga ett lösvirkeshus har många fördelar. En av dem är att du själv får vara med och bestämma utformningen på huset. Flexibiliteten i lösvirkeshus gör att vi kan anpassa det efter dina önskemål. Vill du inte rita huset själv hjälper våra husdesigners till. Välj ett av våra idéhus eller anpassa det efter dina behov. 

En annan fördel är att du får mer insyn i arbetet och dessutom större valfrihet att välja material och ytskikt. 

Du behöver inte göra allt själv om du inte vill. Vi bygger med totalentreprenad och hos oss får du en personlig projektledare som ansvarar för byggnationen – till ett fast pris. Om du däremot vill bygga ditt hus själv kan du köpa det i olika färdigställandegrad eller som byggsats. 

Våra idéhus

Våra husmodeller kallar vi idéhus då våra egna säljare ritat dem för att ge dig inspiration och hjälp på vägen. Välj ett färdigritat idéhus, alternativt utgå från en modell och justera efter dina önskemål och drömmar. 

EGENDESIGNAT HUS

Att bli din egen arkitekt är lättare än vad du tror. Samla dina bästa idéer och drömmar i en enkel skiss och ge den till oss. Tillsammans med dig ritar våra säljare upp ditt drömhus, ett hus som är skapat just för dig. Från idé till verklighet.  

ARKITEKTRITADE HUS

Har du redan varit i kontakt med en arkitekt och fått ditt drömhus uppritat kan vi på Varbergshus hjälpa dig att bygga det. Oavsett om du väljer att bygga ett idéhus, ett egendesignat hus eller ett arkitektritat hus så innebär ett lösvirkeshus flexibiliteten att få ditt hus precis så som du vill ha det. Vi guidar dig oavsett hur dina behov ser ut! 

Det är enkelt att bygga hus

Följ med under ett digitalt möte med hussäljare Josefine och se hur lätt det är att göra ändringar i planlösningen direkt i mötet.
Sälja mark ikon
Sälja mark
Vi söker ständigt nya tomter. Hör av dig till oss.
Katalog ikon
Beställ katalog
Bläddra i katalogerna digitalt eller beställ hem.
Nyhetsbrev ikon
Nyhetsbrev
Prenumerera och få information direkt i mailen.
Tomter ikon
Lediga tomter
Kolla in våra lediga och byggklara tomter.