DESIGNA DITT EGET HUS

Drömmer du om ett hus med din personliga stil och prägel? Då har du kommit rätt. Vi bygger lösvirkeshus efter dina önskemål och drömmar. Vi är flexibla och inget Varbergshus är det andra likt.

Att bygga ett lösvirkeshus har många fördelar. En av dem är att du själv får vara med och bestämma utformningen på huset. Flexibiliteten i lösvirkeshus gör att vi kan anpassa det efter dina önskemål. Utifrån dina idéer och skisser hjälper våra husdesigners dig att utforma ditt hus. Välj ett av våra idéhus och anpassa det efter dina behov. En annan fördel är att du får mer insyn i arbetet och dessutom större valfrihet att välja material och ytskikt. 

Du behöver inte göra allt själv om du inte vill. Vi bygger med totalentreprenad och hos oss får du en personlig projektledare som ansvarar för byggnationen – till ett fast pris. Om du däremot vill bygga ditt hus själv kan du köpa det i olika färdigställandegrad eller som byggsats. 

Lösvirke vs Modulhus

Att bygga ett lösvirkeshus istället för ett modulhus tycker vi är självklart. När du bygger ett lösvirkeshus med oss på Varbergshus så får du vara med och bestämma från start. Att till exempel ändra planritning och fönstersättning hos oss är inget som behöver kosta något extra. Du får dessutom vara med och bestämma hur allt i huset ska se ut, alltifrån golv och kakel till fasadfärg. Med ett modulhus är det oftast inte möjligt att själv skapa och utforma huset helt efter egna önskemål vid byggnationen. Färger och olika tillval kan vara begränsade och det kan bli dyrt att göra vissa ändringar. 

För att underlätta för dig har vi gjort en checklista där du kan jämföra vad du får när du bygger ett lösvirkeshus och när du bygger ett modulhus. 

Våra idéhus

Våra husmodeller kallar vi idéhus då våra egna säljare ritat dem för att ge dig inspiration och hjälp på vägen. Välj ett färdigritat idéhus, alternativt utgå från en modell och justera efter dina önskemål och drömmar. 

EGENDESIGNAT HUS

Att bli din egen arkitekt är lättare än vad du tror. Samla dina bästa idéer och drömmar i en enkel skiss och ge den till oss. Tillsammans med dig ritar våra säljare upp ditt drömhus, ett hus som är skapat just för dig. Från idé till verklighet.  

ARKITEKTRITADE HUS

Har du redan varit i kontakt med en arkitekt och fått ditt drömhus uppritat kan vi på Varbergshus hjälpa dig att bygga det. Oavsett om du väljer att bygga ett idéhus, ett egendesignat hus eller ett arkitektritat hus så innebär ett lösvirkeshus flexibiliteten att få ditt hus precis så som du vill ha det. Vi guidar dig oavsett hur dina behov ser ut! 

Det är enkelt att bygga hus

Följ med under ett digitalt möte med hussäljare Josefine och se hur lätt det är att göra ändringar i planlösningen direkt i mötet.
Sälja mark ikon
Sälja mark
Vi söker ständigt nya tomter. Hör av dig till oss.
Katalog ikon
Beställ katalog
Bläddra i katalogerna digitalt eller beställ hem.
Nyhetsbrev ikon
Nyhetsbrev
Prenumerera och få information direkt i mailen.
Tomter ikon
Lediga tomter
Kolla in våra lediga och byggklara tomter.