Våra husserier

I våra husserier ingår BoSmart, Enkla livet och Hus med omtanke. De är framtagna för att du som kund lätt ska hitta ett hus som passar dig och dina krav.

Letar du till exempel efter ett mindre fritidshus vet du att du kan gå in och kolla på husserien Enkla livet. Behöver du ett kvadratsmart boende som är snällt för plånboken är det BoSmart du ska kolla in och för dig som vill ha ett hus med spännande former och uttryck kan kolla in Hus med omtanke. Allt för att underlätta i din resa mot ett nybyggt Varbergshus. Det finns även en kategori med kundunika hus där vi har samlat många av de hus som kunderna själv varit med och utformat.

BoSmart

I vår serie BoSmart har vi skapat hus med smarta lösningar som håller nere priset. Vi använder boytan optimalt utan att göra avkall på kvalitén. Den här serien gör det enklare för dig att ta steget till ditt nya Varbergshus. 

 

Smart är också att i flera av våra BoSmart-hus kan du välja mellan olika planlösningar utan att det kostar dig något extra.  

Visualisering av ett stort Vitt enplanshus i klassisk stil med svarta fönster
Visualisering av laserat enplanshus i vinkel i modern stil

Enkla Livet

Lev livet lite enklare! Enkla livet är en serie idéhus framtagna för dig som vill ha ett lättskött boende där du kan njuta av livet. I serien finns 1-planshus med flexibilitet där du kan anpassa rummen efter dina behov. Kanske ett gästrum, hobbyrum eller ett bibliotek. Det bästa av allt är att det är lättstädat och lagom stort. Alla hus kan väljas med eller utan uterum garage/carport och förråd. 

 

I serien finns också våra Attefallshus som är framtagna för det bekväma semesterboendet. Kanske vill du komplettera ditt hus med ett fritidshus? 

Hus med omtanke

I serien Hus med Omtanke finns större villor med spännande former och uttryck som är inspirerade av Västkustens arkitektur. I de här husen finns stora ytor med plats för hela familjen, rymliga kök och mycket förvaringsmöjligheter. Dessutom finns det minst tre sovrum där man kan få lugn och ro. 

 

Husen finns i tre olika stilar och planlösningar - allt för att du ska få ditt drömhem.  

Visualisering av Vitt enplanshus t-format med orange tak i traditionell stil
Visualisering av laserat enplanshus med sadeltak i modern stil

Kundunika hus

Våra hus kallar vi idéhus då våra husdesigners ritat dem för att ge dig inspiration och hjälp på vägen. Du kan välja ett färdigt idéhus eller anpassa det efter dina önskemål och drömmar. Vill du hellre rita ditt hus själv så hjälper vi dig med det också. Oavsett hur dina behov ser ut så guidar vi dig på vägen till ditt nya hem.

Sälja mark ikon
Sälja mark
Vi söker ständigt nya tomter. Hör av dig till oss.
Katalog ikon
Beställ katalog
Bläddra i katalogerna digitalt eller beställ hem.
Nyhetsbrev ikon
Nyhetsbrev
Prenumerera och få information direkt i mailen.
Tomter ikon
Lediga tomter
Kolla in våra lediga och byggklara tomter.