Vad ingår i ditt Varbergshus?

Vi på Varbergshus är ensamma om att erbjuda dig en personlig materialvalsrådgivare som vägleder genom alla inredningsval under byggnationen. Alla våra produkter kommer från utvalda tillverkare som uppfyller våra krav om god kvalité och härlig känsla. Många av dom är också miljömärkta.

Att bygga nytt gör att du ständigt ställs inför nya, roliga val. Allt från vilka fönster huset ska ha till vilka beslag som ska finnas i köket. När du bygger med oss designar vi ditt hem efter dina önskemål. Inget Varbergshus är det andra likt. Ta dig tid att fundera och planera innan du bestämmer dig för vilka inredningsval du vill göra. 

 

Innan du träffar din materialvalsrådgivare så kan det vara bra att ha en idé om hur du vill att ditt hem ska se ut. För att underlätta för dig har vi en broschyr där vi guidar dig genom de materialval som ingår, dessa kallar vi idéhusstandard. På huvudkontoret i Varberg har vi en materialvalsutställning där du får se och känna på många av de produkter du kan välja på. Besök i utställningen sker i samband med materialvalsmötet. 

Interiör bild av ett vardagsrum i ett kundanpassat Varbergshus

Materialvalsbroschyr

I materialvalsbroschyren hittar du alla val som ingår i ditt Varbergshus (idéhusstandard). Med i broschyren finns även ett axplock av de tillval du kan göra men självklart kan du också välja produkter av våra leverantörer som inte visas i broschyren.

Materialval

Hos oss kan du välja standardinredning eller göra en mängd olika inredningsval till ditt nybyggda hus. Alla köpare får en egen materialvalsrådgivare som hjälper till med tillvalen.

Inspiration

Inspireras av våra tidigare kunders hus. Alltifrån exteriört till interiört.

Pappa och barn i kök

Våra materialvalsrådgivare

Hos oss får du en personlig materialvalsrådgivare som guidar dig genom hela materialvalsprocessen.

LEVERANTÖRER

Vi samarbetar med välkända leverantörer som står för hållbarhet och miljö. Men hjälp av deras produkter skapar vi funktionella och hemtrevliga hem.

Materialvalsrådgivare visar olika materialval