Arkitektritade hus

Oavsett om du vill bygga ett arkitektritat hus, väljer ett av våra idéhus eller låter våra husdesigners rita huset så är vi med dig hela vägen.

Många av våra kunder vill ha ett unikt hus som ingen annan har och har redan tagit en arkitekt till sin hjälp för att rita huset från grunden innan de kommer till oss. Med hänsyn till de behov och önskningar som finns har man utformat huset utifrån tomten eller utifrån familjens behov. Flertalet av de hus vi bygger är arkitektritade hus där kunden har med sig egna ritningar till oss.

VÅRA HUSDESIGNERS

Att bli din egen arkitekt är lättare än vad du tror. Samla dina bästa idéer och drömmar i en enkel skiss och ge den till oss. Tillsammans med dig ritar våra husdesigners upp ditt drömhus, ett hus som är skapat just för dig. Från idé till verklighet. Oavsett om du väljer att bygga ett arkitektritat hus eller att rita huset själv tillsammans med oss så innebär ett lösvirkeshus flexibilitet att få ditt hus precis så som du vill ha det. Få inspiration av några av de kundanpassade hus vi byggt här >>

Ett eget hus - skräddarsytt för dig

Våra säljare är även husdesigners. Med vårt designverktyg ritar vi ditt hus tillsammans med dig.