Husleverantör av lösvirkeshus

Våra husmodeller kallar vi idéhus då våra egna husdesigners ritat dem för att ge dig inspiration och hjälp på vägen. Välj ett färdigritat idéhus, alternativt utgå från en modell och justera efter dina önskemål och drömmar eller välj ett helt egenritat hus. Vi guidar dig oavsett hur dina behov ser ut!

Husserie Bosmart
I vår serie BoSmart har vi jobbat lite extra på att hitta smarta lösningar för att hålla nere priset. Vår tanke har varit att skapa en serie hus som är lika energieffektiva och håller samma höga kvalité som våra övriga idéhus.
Enkla livet
Enkla livet är idéhus framtagna för den mindre familjen eller för dig med utflugna barn. I serien ingår 1-planshus som ger dig stor valfrihet med flexibla rum som kan anpassas för gäster, din favorithobby, TV-rum eller bibliotek. Inte minst - nytt, lättstädat, underhållsfritt och lagom stort. Alla husen kan väljas med eller utan uterum, garage/carport och förråd.
Hus med omtanke
Inspirerade av Västkustens arkitektur har vi skapat en serie villor med spännande former och uttryck som vi kallar Hus med omtanke. Här finns hus i både klassisk, traditionell och modern stil som alla designats med rymliga kök och minst tre sovrum. Med omtanke om den stora familjen har husen försetts med stora ytor för umgänge samt allrum och utrymme för förvaring.
Kundanpassade
Varje Varbergshus är unikt. Tillsammans med dig ritar våra husdesigners upp ditt drömhus, ett hus som är skapat just för dig. Här har vi samlat några av alla de hus vi byggt.
Idéhus - 1-plan
Idéhus - 1,5-plan
Idéhus - 2-plan
Idéhus - Sluttningshus
Fritidshus
Garage och carport
Kundanpassade 1-planshus
Kundanpassade 1,5-planshus
Kundanpassade 2-planshus
Kundanpassade Sluttningshus
Kundanpassade Fritidshus